Google Pixel 4 XL kopen

8 uit 10 beoordeling

De Google Pixel 4 XL kopen? De Google Pixel 4 XL is het grootste model in de Pixel-serie voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, Soli-radar en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 855-chipset en 8GB RAM heb je bovendien een smartphone met snelle specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 16 + 12 MP dual-camera.

Merk:

6,3 inch 8 GB RAM 64 GB opslag 3700 mAh

Beschrijving

De Google Pixel 4 XL: het is de grootste versie van de Pixel 4. Voor de Amerikaanse techgigant zijn de Pixel 4-smartphones de belangrijkste modellen van het jaar. Als een van de vlaggenschipmodellen in de Pixel-serie is de Google Pixel 4 XL uitgerust met de beste specificaties. En dat zie je terug in de keuze voor de Snapdragon 855-processor en het ruime werkgeheugen van 8 GB. Met een nieuw ontwerp, Soli-radar en een vierkante camera-opstelling is de Google Pixel 4 XL een bijzonder toestel. Dit zijn de specificaties van de Google Pixel 4 XL:

  • 6.3-inch QHD+ 90Hz display
  • Qualcomm Snapdragon 855-chipset
  • 16 + 12 Dual-camera
  • 8 MP Dual-frontcamera
  • 8 GB RAM
  • 64 / 128 GB opslagruimte

Kopen

De Google Pixel 4 XL kopen is mogelijk in de kleuren Clearly White, Just Black en Oh So Orange. De smartphone van het Amerikaanse Google is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 899 euro. Als de Google Pixel 4 XL voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Pixel 4 XL wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Google Pixel 4 XL abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Video