Google Pixel 4 XL kopen

8 uit 10 beoordeling

De Google Pixel 4 XL kopen? De Google Pixel 4 XL is het grootste model in de Pixel-serie voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 855 processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met snelle specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Merk:

5,8 inch 6GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: Google Pixel 4 XL

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De Google Pixel 4 XL: het is de grootste versie van de Pixel 4. Voor de Amerikaanse techgigant zijn de Pixel 4-smartphones de belangrijkste modellen van het jaar. Als een van de vlaggenschipmodellen in de Pixel-serie is de Google Pixel 4 XL uitgerust met de beste specificaties. En dat zie je terug in de keuze voor de Snapdragon processor en het ruime werkgeheugen. Met een nieuw ontwerp, full-screen display en een vierkante camera-opstelling is de Google Pixel 4 XL een bijzonder toestel. Dit zijn de verwachte specificaties van de Google Pixel 4 XL:

  • 5.6-5.8-inch FullHD+ display
  • Qualcomm Snapdragon 855-chipset
  • Dual-camera
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Lancering in oktober

Kopen

De Google Pixel 4 XL kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Amerikaanse Google is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Google Pixel 4 XL voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Pixel 4 XL wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Google Pixel 4 XL abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones