Google Pixel 3a XL kopen

7 uit 10 beoordeling

De Google Pixel 3a XL kopen? De Google Pixel 3a XL is het budgetmodel van de Google Pixel 3 XL. Met een ander ontwerp en geen notch is dit het budgetalternatief op de duurdere variant. Maar dankzij de hoogwaardige onderdelen is het meer dan voldoende voor de gemiddelde gebruiker. Er is een octa-core Snapdragon 670 processor en 4GB RAM maar ook is er 64GB opslagruimte. De kwaliteit vind je ook terug in de foto- en videokwaliteit van de 12 MP hoofdcamera en 8 MP groothoeklens voorop.

Merk:

6,0 inch 4 GB RAM 64 GB opslag 3700 mAh

Beschrijving

De Pixel 3a XL is een van de twee Google Pixel’s voor 2019. Samen met de kleinere Pixel 3a vormt het een goedkoper alternatief op de duurdere Pixel 3-modellen, die in 2018 zijn geïntroduceerd. Kenmerkend aan de nieuwe Pixel 3a smartphones is dat deze versies geen notch hebben, de inkeping in het display. Dit verandert het uiterlijk naar een klassieke smartphone met randen onder- en boven het scherm. Zoals de ‘XL’-naam al aangeeft is de Pixel 3a XL de grootste versie. Het is voorzien van een FullHD+ scherm van 6.0 inch groot terwijl de kleinere Pixel 3a over een 5.6 inch scherm beschikt. Als je je afvraagt wat je precies koopt, dit zijn de specificaties van de Google Pixel 3a XL:

  • 6.0 inch FullHD+ display
  • Snapdragon 670-chipset
  • 12 MP camera
  • 8 MP frontcamera
  • 4GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • 3.700 mAh batterij

Kopen

De Google Pixel 3a XL kopen is mogelijk in Just Black. De smartphone van het Amerikaanse Google is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de Google smartphone is 549 euro. Als de Pixel 3a XL voor een aanzienlijk lagere prijs, of zelfs zonder bijbetaling, wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Google Pixel 3a XL wordt dan in delen terugbetaald aan de verkoper. De Google Pixel 3a XL abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.