Google Pixel 3a kopen

7 uit 10 beoordeling

De Google Pixel 3a kopen? De Google Pixel 3a is het budgetmodel van de Google Pixel 3. Met een vergelijkbaar ontwerp, goede camera’s en een nieuwe features is dit de smartphone die je wilt hebben. Vooral voor de prijs is de Google Pixel 3a een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 670-processor en 4GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 12 MP hoofdcamera en 8 MP groothoeklens voorop.

Merk:

5,6 inch 4 GB RAM 64 GB opslag 3000 mAh

Beschrijving

De Pixel 3a en 3a XL zijn de twee verwachte nieuwe smartphones van techgigant Google. Nadat het in oktober 2018 al de Google Pixel 3-modellen introduceerde is nu de tijd gekomen voor de goedkopere versies. Dit zijn de Pixel 3a en 3a XL; die voornamelijk van elkaar afwijken op het gebied van de schermgrootte. Voor de Pixel 3a betekent dit een display van 5.6 inch groot, voor de Pixel 3a XL een schermgrootte van 6.0 inch. Als je je afvraagt wat je precies koopt als de Google Pixel 3a besteld, dit zijn de specificaties van de Google Pixel 3a:

  • 5.6 inch FullHD+ display
  • Snapdragon 670-chipset
  • 12 MP camera
  • 8 MP frontcamera
  • 4GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • 3.000 mAh batterij

Kopen

De Google Pixel 3a kopen is mogelijk in Just Black. De smartphone van het Amerikaanse Google is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 479 euro. Als de Google Pixel 3a voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Google Pixel 3a wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Google Pixel 3a abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.