blackberry key2
blackberry key2blackberry key2

BlackBerry KEY2 LE kopen

9 uit 10 beoordeling

De BlackBerry KEY2 LE kopen? De klassieke QWERTY-smartphone heeft uitstekende specificaties met een stijlvol uiterlijk. Dit is het budgetmodel van de KEY2 met een bijpassend prijskaartje. Met een 4.5 inch display, Snapdragon 450 processor en 4GB hoef je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 12 MP dual-camera of de 8 MP frontcamera.

Category: Tag:

BlackBerry KEY2 LE Beschrijving

De BlackBerry KEY2 LE is de opvolger van de BlackBerry KEY2 welke eerder in 2018 geïntroduceerd is. Wie op zoek is naar een nieuw en klassiek BlackBerry toestel dan is de KEY2 een prima optie. Het kan echter goedkoper en dat is precies waar de KEY2 LE voor op de markt is gebracht. De BlackBerry KEY2 LE is de goedkopere versie van de regulier BlackBerry KEY2.

Kopen

De smartphone van het Canadese BlackBerry kun je kopen in verschillende kleurcombinaties. De BlackBerry KEY2 LE kopen is mogelijk vanaf de releasedatum, welke op dit moment nog onbekend is. De smartphone van Samsung is dan via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de budgetsmartphone is nog niet bekend. Als de BlackBerry KEY2 LE voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De smartphone wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De BlackBerry KEY2 LE abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons