verwachte telefoon
verwachte telefoon

Asus Zenfone 6 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Asus Zenfone 6 kopen? De Zenfone 6 is het topmodel van Asus voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 855-processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Category:

Asus Zenfone 6 Beschrijving

Het is het topmodel van Asus: de Zenfone 6. En in tegenstelling tot veel andere Android concurrenten weet de Taiwanese fabrikant de prijs redelijk laag te houden. Met de hoogwaardige Snapdragon 855-chipset gekoppeld aan 6GB RAM is er niets om je zorgen over te maken. En dat bevalt de consument met een budget. Zo heeft Asus al langer laten zien dat een high-end smartphone niet voor meer dan 1000 euro over de toonbank hoeft te gaan. De Asus Zenfone 6 is niet anders: high-end specs voor een betaalbare prijs. Dit zijn de verwachte specificaties van de Asus Zenfone 6:

  • 6.1-inch FullHD+ display
  • Snapdragon 855-chipset
  • Dual-camera
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Lancering in mei

Kopen

De Asus Zenfone 6 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Taiwanese Asus is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Asus Zenfone 6 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement en krediet. De Zenfone 6 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider of verkoper. De Asus Zenfone 6 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons