Asus ZenFone 6 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Asus ZenFone 6 kopen? De ZenFone 6 is het topmodel van Asus voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 855-processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met uitstekende specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 + 13 MP roterende dual-camera.

Merk:

6,4 inch 6 GB RAM 64 GB opslag 5000 mAh

Verwacht: Asus ZenFone 6

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

zenfone 6Het is het topmodel van Asus: de ZenFone 6. En in tegenstelling tot veel andere Android concurrenten weet de Taiwanese fabrikant de prijs redelijk laag te houden. Met de hoogwaardige Snapdragon 855-chipset gekoppeld aan 6GB RAM is er niets om je zorgen over te maken. En dat bevalt de consument met een budget. Zo heeft Asus al langer laten zien dat een high-end smartphone niet voor meer dan 1000 euro over de toonbank hoeft te gaan. De Asus ZenFone 6 is niet anders: high-end specs voor een betaalbare prijs. Dit zijn de specificaties van de Asus ZenFone 6:

  • 6.4-inch FullHD+ display
  • Snapdragon 855-chipset
  • Roterende 48 + 13 MP dual-camera
  • 6GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • 5.000 mAh

ZenFone 6

In tegenstelling tot eerdere jaren is er dit jaar geen ‘Z’-versie van de ZenFone 6, maar heeft de Taiwanese fabrikant ervoor gekozen om het bij één model te houden. Het nieuwe toestel is uitgerust met een groot 6.4-inch scherm met een resolutie van 2220 × 1080 pixels. Aan de binnenkant is de ZenFone 6 voorzien van de krachtige Snapdragon 855-chipset dat bijgestaan wordt door 6GB of 8GB werkgeheugen en 64GB, 128GB of 256GB opslagcapaciteit. De hoeveelheid geheugen is afhankelijk van de versie die je koopt, waarbij de prijs hoger wordt naarmate het geheugen toeneemt. Het toestel heeft verder een forse batterij van 5.000 mAh, stereo speakers en een 3.5mm koptelefooningang.

Roterende camera

Het roterende camera-onderdeel is voorzien van een dual-camera. Het onderdeel kan voor 180 graden gedraaid worden, om zo als frontcamera of hoofdcamera te dienen. De hoofdsensor heeft een resolutie van 48 megapixels, de tweede camera 13 megapixels maar deze maakt foto’s in 125 graden. Dankzij de camera-oplossing is het mogelijk om vanuit verschillende hoeken foto’s te maken. Daarvoor hoef je de camera maar iets naar onder of boven te plaatsen, om zo de perfecte hoek te vinden.

Kopen

De Asus Zenfone 6 kopen is mogelijk in de kleuren Twilight Silver en Midnight Black. De smartphone van het Taiwanese Asus is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 499 euro. Als de Asus ZenFone 6 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement en krediet. De ZenFone 6 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider of verkoper. De Asus ZenFone 6 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones