Motorola

Alle 7 resultaten

 • Motorola Moto E4

  7 uit 10 beoordeling

  De Moto E4 staat garant voor een goede prijs in verhouding tot de kwaliteit. Het toestel heeft een stijlvol maar toch wat goedkoop design met afgeronde hoeken en randen en is uitgerust met een spatwaterdichte coating voor betere bescherming. De smartphone heeft een 5 inch display met Snapdragon 435 processor, 2GB RAM en 16GB opslagruimte.

 • Motorola Moto G5 Plus

  8 uit 10 beoordeling

  Op zoek naar een Android smartphone met uitstekende prestaties? De 5,2 inch Motorola smartphone met Full HD resolutie heeft alles wat je nodig hebt. Zo heeft het toestel een 12 megapixel camera met dubbele autofocus aan de achterkant en een 5 megapixel frontcamera voor selfies. De Moto G5 Plus is een geschikte middenklasser met een octa-core Snapdragon 625 processor, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte.

 • Motorola Moto G5

  8 uit 10 beoordeling

  Op zoek naar een betaalbare Android smartphone met uitstekende prestaties? De 5 inch smartphone met Full HD resolutie heeft alles wat je nodig hebt. Zo heeft het toestel een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel frontcamera voor selfies. De Motorola Moto G5 is een geschikte middenklasser met een octa-core Snapdragon 430 processor, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

 • Motorola Moto Z Play

  7 uit 10 beoordeling

  De Moto Z Play is door Motorola, nu eigendom van het Chinese Lenovo, uitgebracht in september 2016. Het is de derde smartphone in de nieuwe Z-lijn van Motorola naast de Moto Z en Moto Z Force. De modulaire smartphone dat met behulp van de nieuwe Moto Mods uitgebreid kan worden heeft een groot display van 5,5 inch, een Snapdragon 625 processor en twee camera’s van 16 en 5 megapixels. Het toestel heeft een waterafstotende coating (IP52) en heeft een gewicht van 165 gram.

 • Motorola Moto Z

  Motorola is sinds eind 2014 in handen van Lenovo, een bekende laptop fabrikant uit China. Het bedrijf heeft grote plannen voor Motorola waarbij het vorig jaar de eerste nieuwe modellen op de markt bracht na de overname. De Motorola Moto Z is een nieuwe lijn smartphones met unieke kenmerken. De behuizing van de Moto Z is gemaakt van aluminium. Met een dikte van slechts 5,2 mm is het één van de dunste smartphones ter wereld. Het toestel weegt ook slechts 136 gram. Het display van de smartphone heeft een formaat van 5,5 inch waardoor het in de categorie phables valt. Het heeft een Quad HD resolutie van 2560 x 1440 pixels en beschikt over de Corning Gorilla Glass 4 technologie waardoor het beter bestand is tegen krassen.

 • Motorola Moto E3

  Lenovo, een fabrikant dat wereldwijd bekend is als laptop producent, heeft Motorola eind 2014 overgenomen om meer grip te krijgen op de smartphone markt. Het bedrijf wil op korte termijn een nieuwe reeks smartphones uitbrengen maar het borduurt ook voort op het succes van het bestaande assortiment. De Moto E3 staat garant voor een goede prijs in verhouding tot de kwaliteit. Het toestel heeft een stijlvol maar toch wat goedkoop design met afgeronde hoeken en randen en is uitgerust met een spatwaterdichte coating voor betere bescherming. Met een gewicht van 140 gram is het een relatief lichte smartphone met een dikte van 8.6mm.

 • Motorola Moto G Plus 4th Gen

  De vierde generatie van de Moto G is in mei 2016 door Motorola op de markt gebracht. Motorola heeft ervoor gekozen om twee modellen te introduceren; de Moto G4 en de Moto G4 Plus. De twee smartphones zijn de opvolgers van de Moto G 2015 smartphone. De Motorola Moto G Plus 4th Gen heeft de beste specificaties van de twee modellen en beschikt over een vingerafdrukscanner waar de normale versie niet over beschikt. Het toestel heeft afmetingen van 153 x 76.6 x 9.8 mm bij een gewicht van 155 gram.

Motorola

Motorola is een Amerikaans bedrijf dat in 1928 door twee broers opgericht is. Een groot deel van de producten die Motorola produceerde waren radio gerelateerd. Hierna volgden diverse producten zoals walkietalkies, microprocessors en later ook mobiele telefoons. In het begin van de jaren 90 was Motorola de grootste leverancier van mobiele telefoons. De jaren erna heeft Motorola het niet altijd makkelijk gehad. Het afstoten van onderdelen van het bedrijf was het gevolg. Met de introductie van de RAZR V3 begon Motorola rond 2004 weer marktaandeel terug te krijgen. In 2011 is Motorola Mobility overgenomen door Google. In 2014 werd het weer verkocht door Google aan Lenovo. De smartphones die door Motorola ontwikkeld zijn draaien op Android, het besturingssysteem van Google. De prijs/kwaliteit van de smartphones is goed en ze beschikken over alle nodige features die een smartphone nodig heeft. De Motorola Nexus, Moto E en de Moto G modellen zijn het populairst.