Microsoft

Alle 3 resultaten

  • Microsoft Lumia 950 XL

    De Microsoft Lumia 950 XL is een phablet dat op het nieuwe Windows 10 besturingssysteem draait. De Lumia 950 XL heeft dankzij het 5,7 inch grote display de naam XL gekregen. Het is de grote broer van de Lumia 950 van Microsoft. Als dit display nog niet groot genoeg is dan is het zelfs mogelijk om de phablet op de desktop computer aan te sluiten waarna het beeld op een monitor getoond wordt. Het display van de 950 XL heeft een Quad HD resolutie.

  • Microsoft Lumia 950

    De indrukwekkende Lumia 950 is door Microsoft ontwikkeld en synchroniseert met veel gemak met de Windows desktop computer. De Lumia 950 draait op het mobiele Windows 10. Door de Windows connectie is het bijvoorbeeld mogelijk om het beeld van de smartphone te bekijken of een monitor van de desktop computer. Dit is echter niet nodig omdat het toestel over een scherp 5,2 inch display beschikt met een resolutie van 1440 pixels x 2560 pixels.

  • Microsoft Lumia 640

    De Microsoft Lumia 640 is in april 2015 als mid-range toestel op de markt gebracht. De smartphone heeft een 5 inch touchscreen display met resolutie van 720 x 1280 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 294 pixels per inch. Zoals te verwachten is draait het toestel op het Windows 8.1 besturingssysteem.

Microsoft smartphones

Microsoft is een Amerikaans bedrijf uit Redmond, Verenigde Staten. Het technologiebedrijf van formaat ontwikkelt en ondersteunt een ruim en groot assortiment aan producten gerelateerd aan computers. Het innovatieve en dominante bedrijf werd in 1975 door het boegbeeld Bill Gates en Paul Allen opgericht. Ruim 40 jaar later staat Microsoft al vele jaren in de top van wereldwijde bedrijven met de hoogste beurswaarde. Microsoft heeft een groot aandeel gehad in de technologische ontwikkelingen aan het eind van de vorige eeuw. Het besturingssysteem MS-DOS en de opvolger Microsoft Windows hebben binnen korte tijd de markt van personal computers overgenomen. In de daaropvolgende jaren heeft Microsoft zich steeds meer gemengd in andere technische markten. Na de overname van Nokia brengt Microsoft de Lumia modellen onder eigen naam uit. De mobiele telefoons die onder de naam Lumia zijn uitgebracht draaien op het Windows Phone besturingssysteem.